User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Tennisles voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot topspeler

Hartelijk welkom op de website van MY-Tennis. Voor informatie over VLTV of TV Nieuwveen, klik op de gewenste vereniging.

Laatste nieuws

MY-tenniskamp 2018

 

Op 21, 22 en 23 augustus organiseren wij wederom een tenniskamp voor alle leerlingen uit Nieuwveen en Vinkeveen. Elke ochtend staat in het teken van tennis en het verbeteren van technische, tactische

fysieke en mentale vaardigheden. In de middag staat er een leuke activiteit gepland. 

Activiteiten kalender

Competitietraining 2018

Op 10,17 en 24 maart is er wederom de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitetrainingen. Je kunt je alleen, met een deel of met je hele competitieteam opgeven.

Leven als een prof

Op 24 en 25 april organiseren wij op de VLTV de clinic ''trainen als een prof''. Heb je altijd al willen weten hoe het leven is als een professionele tennisspeler. Hoe moet je een persconferentie geven, hoeveel uur in de week moet je trainen aan technische, tacktische, mentale en fysieke vaardigheden  en nog veel meer...

Deze dag ben jij de profspeler en zal je met deze dingen te maken krijgen.

Zomertraining 2017 Vinkeveen

Op 6 maart starten de zomertrainingen alweer. We streven ernaar om 16 januari de inschrijving te openen. Hopelijk zien we jullie inschrijving(en) weer tegemoet.
 

Geen agendapunten te melden

Sponsors

Tenniswhizz

Deze zomer bieden wij voor de allerkleinste ook tennislessen aan.

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar is er tenniswhizz. De les duurt 30 minuten en de kinderen hoeven niet lid te worden van de VLTV. De lessen worden aangeboden in de belevingswereld van het jonge kind. Het zou erg fijn zijn wanneer de orders deze les kunnen helpen:).  Wanneer de kinderen ook willen vrijspelen op de tennisbanen is een lidmaatschap wel verplicht. 

Verdere informatie volgt nog!

Eddy van Veen               tel: 06-20019763

Eddy is geboren in Rotterdam en tegenwoordig woonachtig te Geervliet, een klein plaatsje in de buurt van Rotterdam. Hij heeft jarenlange ervaring bij verschillende tennisscholen als jeugdtrainer, hoofdtrainer en clubtrainer.

Tot zijn 35e jaar heeft Eddy aan competitie en wedstrijdtennis gedaan wat heeft geleid tot speeltsterkte 3 en hij heeft bij de beste 100 spelers van Nederland gestaan.

Eddy is verantwoordelijk voor de trainingen van zowel junioren als senioren bij de VLTV en TV Nieuwveen