User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Tennisles voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot topspeler

Onze website is vernieuwd!

Ga svp naar www.my-tennis.nl

 

Hartelijk welkom op de website van MY-Tennis. Voor informatie over VLTV of TV Nieuwveen, klik op de gewenste vereniging.

Laatste nieuws

MY-tenniskamp 2019

 

Wat was het weer een succes! Ook dit jaar waren er weer een record aantal kinderen die iedere dag onwijs hard hebben getraind en vooral ook veel plezier hebben gemaakt. 

Elke ochtend stond in het teken van het verbeteren van het technische, tactisch, fysieke en mentale vaardigheden. In de middag stond er een leuke activiteit gepland. 

Iedereen onwijs bedankt voor jullie inzet en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

Activiteiten kalender

Competitietraining 2020

Op 7,14 en 21 maart is er wederom de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitetrainingen. Je kunt je alleen, met een deel of met je hele competitieteam opgeven. Inschrijven kan vanaf 10 februari 2020.

Zomertrainingen Vinkeveen

Op 16 maart starten de zomertrainingen. Hopelijk zien we jullie inschrijving(en) weer tegemoet.
 

Geen agendapunten te melden

Sponsors

Tenniswhizz

Deze zomer bieden wij voor de allerkleinste ook tennislessen aan.

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar is er tenniswhizz. De les duurt 30 of 60 minuten en de kinderen hoeven niet lid te worden van de VLTV. De lessen worden aangeboden in de belevingswereld van het jonge kind. Het zou erg fijn zijn wanneer de ouders deze les kunnen helpen:).  Wanneer de kinderen ook willen vrijspelen op de tennisbanen is een lidmaatschap wel verplicht.