User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

MY TENNIS KAMP

MY TENNIS KAMP

Het MY Tennis Kamp zal plaats vinden op 16 ,17 en 18 juli op tennispark VLTV. Adres: Mijdrechtsedwarsweg 2, 3645 GA te Vinkeveen.

In de ochtend wordt er enkele uren tennistraining gegeven onder begeleiding van professionele trainers. ’s Middags is er een sportactiviteit, waarna in de namiddag nog tenniswedstrijden gespeeld worden.

Net als bij onze reguliere tennislessen wordt er per niveau aangepaste balsoorten en baanafmetingen gehanteerd.

Het MY Tennis Kamp is bestemd voor kinderen die lid zijn van de VLTV en TV Nieuwveen en ± 8 jaar of ouder zijn en maximaal 17 jaar. De leden van de VLTV mogen 1 introducé meenemen naar het kamp. Enige zelfstandigheid en een zwemdiploma is vereist.

Kunnen we door extreem slechte weersomstandigheden niet buiten trainen dan zullen er binnen vervangende activiteiten plaatsvinden.

De activiteiten op dag 1 vinden plaats van 09.30 uur tot 18.30 uur. De activiteiten op dag 2 vinden plaats van 09.30 uur tot 17.00 uur. U krijgt 1 week voor aanvang van het kamp informatie toegezonden.

De kosten zijn € 110,00 per kind wanneer uw kind niet zal deelnemen aan het avondprogramma en het blijven slapen. De kosten zijn € 130,00 per kind wanneer u uw kind gebruik wilt laten maken van het avondprogramma- overnachting en de volgende ochtend ontbijt op het tennispark.

Wij verzorgen de lunch, tussendoortjes, limonade, prijzen, verassingen en de kosten voor de activiteiten. Tevens verzorgen wij het avond eten op dag 1

Alle leerlingen krijgen een MY-tennisshirt bij aanvang van het kamp.

Inschrijven kan tot 04-08-2014, maar vol = vol!!!

Alle deelnemers krijgen het prachtige MY TENNIS T-SHIRT

Alle deelnemers krijgen het prachtige MY TENNIS T-SHIRT